Google+

Nieuws

Het Bouwadvies breidt uit!

Per één mei hebben wij de firma Ockenburgh overgenomen. Met drie vestigingen in de drie grootste steden hopen wij u als full service bouwkundig advies bureau van dienst te kunnen zijn.

 

Per één mei hebben wij de firma Ockenburgh overgenomen. Een bedrijf dat (sinds 1928) zich met name bezig houdt met bouwkundig advies in de breedste zin van het woord (zie www.ockenburgh.nl). Zowel de vestiging in Den Haag als Amsterdam zal onder de eigennaam Ockenburgh verder gaan. Ons doel is om de expertise en de projectbenadering van onze Rotterdamse vestiging te koppelen aan de kwaliteiten en het kennisniveau van Ockenburgh. Met drie vestigingen in de drie grootste steden hopen wij u als full service bouwkundig advies bureau van dienst te kunnen zijn.

De huidige markt kenmerkt zich door duidelijke tendensen. Openheid en heldere communicatie zijn daarbij herkenbare succesfactoren. Verder zien wij het als de ultieme uitdaging om bestaande processen continu verder aan te scherpen. Hier zien wij dan ook een zeer goede match met Ockenburg. Dit geldt eveneens voor het prijsniveau waarvoor we onze werkzaamheden kunnen aanbieden.

Wij zien ernaar uit de komende tijd gericht extra aandacht te besteden aan deze uitbreiding van mogelijkheden en markten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel of mail dan gerust, we staan u graag te woord!

Rotterdam 010 - 436 0 436
Den Haag 070 - 366 7 989
Amsterdam 020 - 504 7 142