Google+

BLR BIMON B.V.

"Door te kunnen sparren met een partner die weet waar hij het over heeft, vergroot je de uitvoerbaarheid van projecten".

Directeur Jan Paul Birkhoff

Bij Het Bouwadvies is veel kennis in huis. Door te kunnen sparren met een partner die weet waar hij het over heeft, vergroot je de uitvoerbaarheid van projecten. Kansen worden optimaal benut, projecten verlopen soepel en zo snel mogelijk. Zo besparen we ook energie en kunnen we duurzame projecten neerzetten.

Als opdrachtnemer werkt BLR Bimon B.V. niet alleen al sinds 2008 prettig samen met Het Bouwadvies, maar geven wij vaak ook deskundig advies zodat Het Bouwadvies haar klanten kan voorzien van goed doordachte plannen. Hierbij kijken we extra naar investeringen en de Life Cycle Costs. Het Bouwadvies kan op deze manier een compleet kostenoverzicht neerleggen bij haar klanten.

Het Bouwadvies wil altijd de scherpste prijs, maar geeft wel voldoende ruimte aan het project waardoor je niet “nat gaat”. De uitstekende begeleiding vanuit Het Bouwadvies zorgt voor een soepel verloop van een project.

Het Bouwadvies bestaat uit vakmensen die plezier hebben in hun werk. Werken met Het Bouwadvies ervaren wij dan ook als prettig, professioneel en recht voor zijn raap.